31. okt 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Smart emballage bekæmper madspild

31.10.18: Den internationale branchesammenslutning AIPIA (Active & Intelligent Packaging Industry Association), beskæftiger sig, som navnet antyder, med såkaldt "smarte emballager", der er tilført en række digitale funktioner. Og derfor plejer informationer fra sammenslutningen også at havne i PACKobservers spalter. Meeen som AIPIA skriver i et af sine seneste nyhedsbreve: – Ikke alle smarte emballager behøver at have en gizmo eller en interaktiv enhed for at være det.

Læs mere

Chr. Hansen køber østrigsk producent af ingredienser til mejeribruget

31.10.18: Gennem overtagelsen af aktiverne fra den østrigskbaserede ingrediensleverandør Österreichische Laberzeugung Hundsbichler GmbH, vil Chr. Hansen yderligere udvide sin enzymproduktion og tilstedeværelse i de traditionelle segmenter for specialoste. Hundsbichlers produkter er bredt anerkendt for høj kvalitet, og dette opkøb vil gøre det muligt for den danske ingredienskoncern at tilbyde osteproducenter, hvad man selv kalder en uovertruffen produktportefølje af animalsk osteløbe.

Læs mere

Muligt at producere mad til 10 milliarder mennesker i år 2050

30.10.18: En omfattende omstilling til mere sunde kostvaner og bedre produktionsmetoder er nødvendig for at holde fødevaresystemet inden for grænserne af planetens formåen. Det fastslår en række forskere, som har kvantificeret, hvor stor omstillingen skal være.

Læs mere

Danske mænd og kvinder har forskellige favoritretter

29.10.18: Når aftensmaden sættes på bordet i de danske hjem, hitter traditionelle retter som stegt kylling, frikadeller og pasta med kødsovs. Men en ny undersøgelse fra Karolines Køkken viser, at der er kønsforskelle at spore i danskernes hverdagsfavoritter. Hvor mændene ofte spiser hakkebøf med brun sauce, pasta med kødsovs og frikadeller til aftensmad, vælger kvinderne retter som stegt kylling, salat og fisk.

Læs mere

Bredt fødevareforlig indebærer intensiv jagt på brodne kar

24.10.18: Alle Folketingets partier er i dag blevet enige om, at Fødevarestyrelsen fremover skal følge problemvirksomheder langt tættere. Til gengæld lempes kontrollen for de virksomheder, der er bedst til at følge reglerne.

Læs mere

Fødevaremesse nærmer sig udsolgt

17.10.18: Fødevarebranchens nye fagmesse Madværkstedet, som havde premiere i 2017, vender stærkt tilbage igen i 2019. Allerede med mere end fem måneder til messestart nærmer messen sig udsolgt.

Læs mere

Fra tema Råvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg